New Line Fashion verzorgt de bedrijfskleding voor vele en gerenommeerde bedrijven in Nederland en Europa. Veel van onze klanten zijn actief in de beveiliging, transport, luchtvaart en horeca. Grote kracht is ons never out of stock programma. Dat betekent dat we alle maten standaard op voorraad hebben. Colberts en pantalons en gilets zijn te mixen en matchen in verschillende maten en kleuren. Zo kunnen wij een nieuwe medewerker die morgen moet beginnen direct van passende bedrijfskleding voorzien.

Verder leveren wij natuurlijk ook, polo’s, overhemden , workers, veiligheidsschoenen, high visability kleding en nog veel artikelen met of zonder logoverwerking. ook produceren en ontwerpen wij bedrijfskleding custom-made.

Wij hebben een vestiging in Amsterdam waar wij van u medewerkers de maat kunnen nemen en waar ook een gedeelte van de voorraad zich bevind maar het maatnemen kan ook op een door u aan te geven locatie. Daarnaast hebben wij een vestiging in Limburg waar de magazijnen zich bevinden en de logistiek plaats vind. Zo kunnen wij dus altijd snel schakelen. Service is essentieel.

Voor info; Daisy Burmanje (020) 449 27 63